Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VOLEI. Unirea a muncit serios pentru victoria cu ”U” Cluj – VIDEO

0 54

CS Unirea Dej a câștigat azi, la mare luptă, meciul cu Universitatea Cluj de pe teren propriu, partidă din faza a doua a Diviziei A1 la volei masculin.

Întâlnirea din etapa a treia a acestei faze a campionatului intern a fost una extrem de echilibrată, de la început până la final, fiind nevoie de disputarea a cinci seturi pentru a se stabili echipa câștigătoare.

Ambele formații au beneficiat de avantajul susținerii publicului, atât Unirea cât și ”U” Cluj fiind susținute frenetic din tribune de numeroși spectatori.

Primul set al întâlnirii a fost decis abia în prelungiri, Unirea Dej reușind să revină pe final de set după ce a fost condusă și să preia conducerea pe tabelă.

Clujenii au revenit însă repede în meci, au jucat cu mai multă precizie, iar după 21-25 au egalat situația la seturi. La fel a decurs în favoarea oaspeților și setul al treilea, câștigat de ”U” Cluj la 19, astfel că echipa vizitatoare a trecut în avantaj.

Setul al patrulea al întâlnirii a fost unul de care pe care, ambele echipe având șansa să decidă setul în favoarea ei, însă, până la urmă, Unirea a tras mai tare pe final și cu 28-26 a împins meciul în decisiv. Aici, clujenii au început mai bine, însă Unirea a egalat la 8 și apoi s-a desprins ușor, avantaj suficient pentru a câștiga setul cu 15-12 și implicit și meciul.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More