Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Voleibaliștii LAPI Dej, campioni naționali la cadeți – FOTO/VIDEO

0 426

Echipa de volei masculin cadeți a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej a cucerit azi un nou titlu de campioană națională, după ce și-a zdrobit adversarele în cadrul turneului final disputat în Sala Sporturilor din Dej.

Echipa antrenată de Radu Miclea și Cristian Man a învins azi în finala mare a turneului formația CTF Mihai I București cu scorul de 3-0. În precedentele meciuri de la acest turneu, voleibaliștii dejeni s-au impus în faza grupelor cu 3-0 în fața formațiilor CSS Blaj și ”Nicu Gane” Fălticeni și cu 3-1 în fața celor de la CSS Tulcea, pentru ca în semifinală să treacă cu 3-0 de cei de la CSS 2 Baia Mare.

 

În fața unui public numeros și foarte inimos, tinerii voleibaliști dejeni și-au dominat la toate capitolele adversarii din marea finală, scorul afișat pe tabelă la sfârșitul partidei fiind unul elocvent: 3-0 (25-11, 25-13, 25-9).

După disputarea finalei a avut loc festivitatea de premiere, noii campioni primind medaliile și tricourile de campioni, dar și cupa de campioană națională.

Clasament final:

  1. LAPI Dej
  2. CTF Mihai I București
  3. CSS 2 Baia Mare
  4. Nicu Gane Fălticeni
  5. CSS Tulcea
  6. CSS Blaj
  7. CNNT Craiova
  8. Dinamo București

Pe lângă titlurile de campioni naționali, LAPI Dej a avut și câțiva sportivi premiați la nivel individual pentru jocul lor excelent la acest turneu final. Astfel, Vlad Curuia, căpitanul dejenilor, a fost desemnat cel mai complet jucător al turneului, Bela Bartha a primit titlul de cel mai bun centru al turneului, iar Radu Pop a fost desemnat cel mai bun universal al turneului. Alți doi jucători, Alexandru Dragomir și Nicolas Grigorie, de la CTF Mihai I București au fost desemnați cel mai bun ridicător, respectiv cea mai bună extremă la acest turneu final al campionatului național la cadeți.

Echipa campioană LAPI Dej: Vlad Curuia, Radu Pop, Bela Bartha, Cristian Teglaș, Sergiu Bojor, Michael Sălătioan, Gabriel Pop, Denis Moldovan, Antonio Moldovan, Lorinc Marton, Andrei Varga, Ionuț Bujor. Antrenori: Radu Miclea și Cristian Man.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1133014156761350.1073742241.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More