Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Voleiul dejean produce medalii: Aur și bronz în campionatele de speranțe, respectiv ONSȘ licee

0 351

Echipele de volei masculin ale Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej provoacă încă o dată mândrie în comunitatea locală prin rezultatele deosebite obținute în competițiile sportive la care au participat. Doar în aceste zile echipa de volei speranțe a LAPI Dej a obținut titlul de campioană națională, în timp ce echipa de volei a liceului dejean a obținut medaliile de bronz la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ).

La finalul săptămânii trecute tinerii voleibaliști dejeni au reușit din nou performanțe notabile.

La Botoșani a avut loc turneul final al campionatului național de volei speranțe la masculin, campioană ieșind, ca și anul trecut, echipa de volei masculin LAPI Dej.

Voleibaliștii dejeni au învins în finală echipa Nicu Gane Fălticeni, locul al treilea al podiumului final fiind completat de CNNT Craiova.

Echipa antrenată de Mircea Itt (Foto sus) i-a avut în componență pe: Sorin Târță, Darius Cîmpean, Ade Cristea, Ovidiu Purdea, Gabriel Pop, Robert Balog, Cornel Pop, Cătălin Lăscăian, Michael Sălătioan (căpitan), Alex Contiș, Antonio Cristea și Florin Vădan.

La Craiova a fost marcată o altă performanță a voleiului masculin dejean. În capitala Olteniei s-a desfășurat faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (volei masculin-liceu).

LAPI Dej a cucerit medaliile de bronz, după ce a învins în finala mică a competiției cu 3-0 pe CSS 2 Baia Mare. Finala mare a fost câștigată de CN „Nicolae Titulescu“ Craiova, care a învins-o cu 3-1 pe echipa Colegiului Tehnic Feroviar „Mihai I“ din București.

Din echipa LAPI Dej antrenată de Cristian Man au făcut parte: Alexandru Pintea, Cristian Teglaș, Bela Bartha, Vlad Curuia, Huni Szilagyi, Sergiu Bojor, Ionuț Bujor, Natan Savan (căpitan), Alin Peșteșan și Ionuț Moldovan.

Aceste performanțe excelente obținute de sportivii dejeni nu vin decât să confirme încă o dată faptul că voleiul masculin dejean produce în continuare jucători de valoare și performanțe care să producă mândrie în comunitatea locală și să dea imbold celor care vin din urmă să țină steagul sus pentru Dej.

În același timp, aceste rezultate dau speranță echipei mari de volei masculin a Unirii Dej că în localitate există în permanență o pepinieră de jucători valoroși, pe care echipa de Divizia A1 se poate baza în anii următori.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More