Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Voluntar al unei asociații religioase din Maramureș, acuzat de viol de o refugiată din Ucraina

0 321

O femeie din Ucraina, refugiată și cazată la un centru din Maramureș, acuză un voluntar italian că a violat-o.

Bărbatul de 54 de ani este voluntar al unei organizaţii religioase care o găzduieşte pe femeie împreună cu copilul ei de 1 an. Tânăra a depus plângere la poliţie, iar oamenii legi au început o anchetă.

Polițiștii verifică dacă acuzaţiile aduse de ucraineanca în vârstă de 34 de ani, sunt reale, astfel că au transferat-o pe femeie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, unde medicii vor efectua o expertiză medico-legală pentru a vedea dacă într-adevăr femeia a fost violată de către italianul, în vârstă de 54 de ani. 

Potrivit unor surse, bărbatul care face parte dintr-o organizaţie religioasă ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu femeia, dar că ea şi-a dat acordul. 

Nu este primul caz din Maramureș în care o refugiată din Ucraina acuză un bărbat de viol. Luna trecută, o altă femeie a acuzat starețul unei mănăstiri unde rea cazată că a violat-o.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More