Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vrei să ai cele mai curate covoare de sărbători? Someșeanul îți recomandă Urgent Carpet Wash (P) – VIDEO

0 1.802

Pentru că fiecare român își dorește înaintea sărbătorilor să aibă casa curată, curățarea covoarelor din locuință este un chin pentru majoritatea. Dacă unii se rezumă doar la aspiratul covoarelor, alții le scot la afișat printre blocuri și le urcă pe bătătoare. Procesul este unul anevoios, covoarele sunt bătute, periate, cărate înapoi în casă, însă parcă nu sunt la fel de curate cum ar fi dacă ar fi spălate.

De acum însă, tot acest chin poate deveni doar o amintire neplăcută. Urgent Carpet Wash vine în ajutorul dumneavoastră cu servicii complete de spălare a covoarelor, care vă scapă de griji, oboseală și bătăi de cap.

Procesul este unul cât se poate de simplu: Sunați la numărul de telefon 0755.967.155 și spuneți că aveți un număr de covoare de spălat. Oferiți adresa și numărul de telefon pentru contact și în decurs de câteva ore o echipă a companiei Urgent Carpet Wash se prezintă la domiciliul dumneavoastră, de unde covoarele sunt ridicate și transportate de angajații companiei la sediul acesteia. Dumneavoastră nu aveți altceva de făcut decât să rulați covoarele și să păstrați apoi bonul de comandă cu codul covoarelor predate.

Covoarele ajung la sediul companiei, unde mai întâi sunt înregistrate și măsurate. Apoi covoarele intră într-un prim proces de curățare, prin deprăfuire mecanică și aspirare, pentru ca ulterior să primească tratamentul de prespălare. Sunt udate din plin și lăsate câteva minute la înmuiat, pentru ca apa să intre adânc în țesătură.

Cu ajutorul unei pompe speciale, covorul este stropit din plin cu un detergent special doar pentru spălarea covoarelor. Dacă alte spălătorii auto folosesc la spălarea covoarelor detergent pentru spălarea mașinilor, la Urgent Carpet Wash se folosește doar detergent special pentru covoare.

Procesul de șamponare odată finalizat, covoarele sunt lăsate alte câteva minute ca detergentul să pătrundă în profunzime. Apoi, cu o perie automată specială, covoarele sunt curățate și periate centimetru cu centimetru, până se îndepărtează orice urmă de murdărie, nu doar la suprafață, ci până la rădăcina firului din covor.

Un jet puternic de apă curăță covorul de detergent în etapa de clătire, apoi covorul este rulat și introdus în mașina de centrifugare. Aceasta este special concepută pentru această operațiune, în interiorul centrifugii covorul fiind limpezit complet printr-un proces de rotire, dar și stors în același timp.

Odată scos din centrifugă, covorul este transportat în camera de uscare. Aici, un ventilator puternic uscă și absoarbe umezeala din covoare, astfel că timpul de uscare a acestora se reduce la doar câteva ore. Din camera de uscare, covorul este gata de transport înapoi la domiciliul clientului. Asta în cel mult 48 de ore de la preluarea covorului de la client. Angajații companiei transportă gratuit covoarele până la ușa clientului, unde are loc predarea covoarelor și plata serviciilor.

proces spalare urgent carpet wash dej

Urgent Carpet Wash practică un tarif de neegalat în zonă pentru calitatea serviciilor oferite. Astfel pentru întregul proces de spălare a covoarelor, compania percepe un tarif de 5,60 de lei pe metrul pătrat. Ca să vă oferim un exemplu, pentru cinci covoare de mari dimensiuni, dintr-un apartament cu trei camere (plus cele din bucătărie și hol), am achitat în total 91 de lei. Asta fără să ridicăm niciun deget.

Tocmai de aceea vă recomandăm din toată inima serviciile Urgent Carpet Wash. Scăpați de o grijă în plus, de oboseală și stres, de praf și efort considerabil, beneficiind de covoare curate până la rădăcină. Și la final veți avea covoarele ca noi, mirosind a curat.

Vă puteți convinge și singuri, urmărind clipul publicitar de mai jos și apelând la 0755.967.155.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More