Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Vrei să devii expert în proiecte europene și achiziții publice? Înscrie-te la cursurile desfășurate la Arc Parc Business Center Dej (P)

1 272

Centrul de Pregătire Profesională pentru Uniunea europeană (CPP UE) desfășoară în luna martie la Dej cursuri de formare profesională pentru sepcializările ”Manager proiect” și ”Expert achiziții publice”.

Misiunea echipei CPP UE constă în îmbunătăţirea şi dezvoltarea durabilă a competenţelor clienţilor nostri, prin furnizarea de programe de formare profesională de un înalt nivel, adaptate nevoilor specifice de perfecţionare ale fiecărei organizaţii în parte, cu aplicabilitate în exercitarea tuturor ocupaţiilor pentru care CPP UE deţine acreditări.

Formatorii CPP UE pun accent în cadrul cursurilor de formare profesională pe aplicaţii practice şi studii de caz cât se poate de personalizate, astfel încât cursanții să poată aplica în cel mai scurt timp noile cunoştinţe în activitatea curentă.

Curs Manager Proiect

Cursul ”Manager Proiect” se va desfășura în perioada 10-12 martie, de la ora 09.00 la ora 17,00 în sala de Conferințe Arc Parc Business Center.

Cursul Manager de proiect are un concept tip workshop care îi permite să pregătească participanţii pentru a face faţă cerinţelor manageriale pe perioada implemetării contractului de finanţare din fonduri structurale.

În cadrul cursului participanţii pornesc de la analiza cererii de finanţare cu anexele ei, analiza planului de activităţi și a etapelor procesului de implementare.

Conţinutul cursului de management de proiect este livrat în proporţie de 80 % prin aplicaţii practice desfășurate individual sau în grupe. Până la finalizarea cursului participanţii parcurg întregul proces de management al unui proiect cu finanţare nerambursabilă, perioada de la semnarea cererii de finanţare până la finalizarea perioadei de implementare precum și aspecte legate de perioada postimplementare.

Pe parcursul cursului se vor prezenta și se vor elabora, documente specifice perioadei de implementare:

Prezentare cerere de finanţare și Anexe,
Aplicaţie, redactare raport de activitate,
Aplicaţie, redactare raport de progress,
Aplicaţie, redactare notificare la contractul de finanţare,
Aplicaţie, redactare act aditional la contractul de finanţare,
Completare cerere de rambursare / cerere de plată.

Curs Expert achiziții publice

Cursul ”Expert achiziții publice” (COR 214946) se va desfășura în perioada 13-15 martie, de la ora 09.00 la ora 17,00 în sala de Conferințe Arc Parc Business Center.

Cursul se adresează atât specialiştilor care îşi desfăşoară activitatea în autorităţile publice precum şi celor care lucrează în companii private şi a căror activitate este concentrată pe întocmirea documentaţiilor pentru derularea procedurilor de achiziţii sau este concentrată pe contractare.

De asemenea cursul se adresează şi managerilor de proiect precum şi oricăror alte persoane interesate de modul în care se derulează procedurile de achiziţii.

Cursul se va desfăşura în mare parte prin aplicaţii practice care facilitează o cunoaştere şi aplicare optimă a legislaţiei specifice şi o înţelegere a modului în care pot fi prevenite corecţiile financiare aplicate în cadrul proiectelor cu finanţare nerambursabilă ca urmare a erorilor / omisiunilor pe parcursul procedurilor de achiziţie.

Urmând cursul de ”Expert achiziții publice” veți putea începe o carieră în domeniul achizițiilor publice sau veți reuși să coordonați cu succes activitățile de achiziții publice în cadrul companiei pentru care lucrați sau în cadrul proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

Arc Business Center - Birouri Parc Industrial Dej (12)

Cursurile sunt autorizate de ANC / CNFPA – (Autoritatea Națională pentru Clarificări), iar Certificatele de absolvire sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, diploma obținută fiind recunoscută atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

Perioada de desfășurare a cursului ”Manager proiect” va avea durata de 20 de ore, iar cursul ”Expert achiziții publice” va avea durata de 24 de ore de teorie și 16 ore de practică, la finalul orelor de curs fiind organizată examinarea cursanților în vederea obținerii certificatelor de absolvire.

Documente necesare obținerii certificatului de absolvire:

  1. Carte de identitate (copie)
  2. Certificat de naștere (copie)
  3. Certificat de căsătorie )copie-în cazul schimbării numelui
  4. Diplomă de studii superioare (copie)

Taxa de participare este de 700 RON / participant / curs.

Înscrierile se fac la sediul Arc Parc Business Center din Dej, str. Henri Coandă nr.1, tel: 0264 406817, fax: 0264 43 33 03, MOBIL: 0726 333 337, E-MAIL: office@arcparc.ro, persoana de contact : Pricop Georgiana Ramona .

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. carutasul supersonic spune

    Dar ceva curs de carutas european nu au????

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More