Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vrei un job în administrație? Guvernul a lansat posturi.gov.ro

1 218

posturi administratia publica

Cei care își doresc să lucreze în administrația publică au acum parte un nou instrument pus a dispoziție de Guvern, prin care pot vedea ce posturi sunt disponibile în România.

În prezent, posturi.gov.ro centralizează peste 250 de anunțuri de angajare privind posturile vacante în administrația publică locală și centrală.

Persoanele interesate pot efectua căutări în funcţie de localitatea dorită, cât şi în funcţie de cuvinte-cheie, nivel de pregătire necesar pentru ocuparea poziţiei, angajator sau data la care au fost publicate posturile.

Anunţurile de pe posturi.gov.ro afișează în detaliu posturile vacante, modalitatea în care doritorii pot aplica pentru aceste locuri de muncă şi informaţii despre dosarul de concurs.

În prezent, pentru Cluj sunt disponibile 6 locuri de muncă, la Sălaj și Bistrița-Năsăud câte două posturi, iar în Maramureș doar un post este scos la concurs.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More