Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vrei un Mercedes nou-nouț la prețul unei mașini rulate? Îl găsești la noul showroom Mercedes-Benz – ATP Motors din Cluj

0 1.017

ATP Motors își face intrarea pe piața clujeană cu o provocare, după deschiderea oficială a showroom-ului Mercedes-Benz Certified, respectiv a service-ului autorizat Mercedes-Benz din Sânnicoară, judeţul Cluj.

Promoţia de lansare a ATP Motors constă într-o ofertă foarte curajoasă: o maşină nouă „ascunsă” între cele rulate. Cine reuşeşte să o deosebească de cele rulate, o poate achiziţiona la preţ de auto rulată.

Mai precis în parcul auto al noului showroom, printre mașini rulate se află și un autoturism Mercedes Benz nou-nouț. Vizitatorii noului punct de lucru al ATP Motors sunt provocați să descopere mașina nouă, având posibilitatea să o achiziționeze la prețul uneia second-hand. Vedeți aici regulamentul campaniei.

showroom mercedes atp motors cluj

„Avem foarte mare încredere în starea maşinilor rulate pe care le prezentăm pentru vânzare, tocmai de aceea suntem convinşi că nu va fi uşor de deosebit o maşină nouă de cele rulate expuse”,  arată Adina Prună, Directorul de Vânzări ATP Motors.Pe lângă spaţiul alocat comercializării modelelor auto rulate Mercedes-Benz, noua locaţie oferă toate serviciile post vânzare: de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb și accesorii Mercedes-Benz. Toate serviciile ATP Motors sunt de înaltă calitate.

showroom mercedes atp motors cluj

„Mercedes-Benz Certified presupune un set de beneficii la care clienţii noștri au acces atunci când achiziţionează un auto rulat din reprezentanţă. Câteva din acestea: garanţie europeană 12 luni, servicii de mobilitate, rulaj verificat si garantat, istoric cunoscut şi certificat, posibilitatea de a efectua test-drive înainte de a lua decizia de achiziţie, finanţare asigurată, 10 zile posibilitate de schimbare. Sunt auto rulate fin, la preţuri accesibile, cu o vechime începând de la 3 sau 6 luni şi până în 6.000 km, respectiv maximum 6 ani și un rulaj de cel mult 150.000 km.”, a precizat Adina Prună, Directorul de Vânzări ATP Motors.

Din ianuarie 2008 ATP Motors este dealer autorizat în reţeaua Mercedes-Benz din România. ATP Motors activează pe piaţa de profil din regiunea de nord-vest a ţării prin 3 centre auto autorizate: în Baia Mare, în Oradea şi în Bistriţa. Noi oportunităţi se deschid acum prin extinderea centrului auto din Sânnicoară, judeţul Cluj. Regăsiţi noul centrul Mercedes-Benz în imediata vecinătate a reprezentanţei  Opel din Calea Clujului nr. 4B pe care, de asemenea, ATP Motors o deţine.

showroom mercedes atp motors cluj

„ATP Motors, parte a ATP Exodus Group, se află într-un continuu proces de dezvoltare şi de adaptare la nevoile pieţei auto. Am pornit acum mai bine de zece ani cu un un singur brand, iar în 2019 avem opt mărci în portofoliu. Extinderea afacerii în parteneriat cu Mercedes-Benz Romania consolidează poziția ATP Motors de jucător important pe piaţa auto. Prin deschiderea centrului Mercedes-Benz în județul Cluj, suntem şi mai accesibili clienților din regiunea în care activăm. Urmărim să oferim în continuare servicii de calitate, aşa cum ATP Motors şi-a obişnuit deja clienţii”,declară Mircea Cirț, Preşedinte & CEO ATP Exodus Group.

Pentru mai multe detalii puteţi vizita autorulatefin.ro unde este disponibil si regulamentul campaniei de lansare.

Despre ATP Exodus Group:

showroom mercedes atp motors cluj

ATP Exodus Group are structurat businessul în trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive și ATP Transit. Aşadar, în prezent activează în trei sectoare principale: dealership auto, piese pentru camioane, transport şi servicii de expediere de mărfuri. Toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors. Ca şi centru de vânzări şi service auto, aici găsiţi: consiliere profesională pentru achiziţia de autovehicule noi şi rulate, programe de finanţare avantajoase, oferte variate pentru asigurarea autovehiculelor, service integrat – service mecanică, vopsitorie şi caroserie în ateliere dotate cu tehnologie ultramodernă şi asistate de profesionişti certificaţi, servicii complete pentru orice tip de autovehicul – ITP, vulcanizare, pachete de service și garanții, vânzări de piese și accesorii: atp-motors.com.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More