Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vreme deosebit de caldă. Se înregistrează temperaturi cu 10-15 grade peste normalul termic al perioadei

0 73

Vreme nefiresc de cală pentru această toamnă, cu 10-15 grade peste normalul termic al perioadei. Din păcate, temperaturile ridicate ne creează și probleme.

Anomalii termice se înregistrează în majoritatea regiunilor țării, iar meteorologii spun că vom avea temperaturi ridicate și în zilele următoare.

Din păcate, vremea caldă este, de multe ori, însoțită de vânt și este  propice transmiterii virozelor respiratorii și enterovirozelor.

Primii care trec pragul cabinetelor medicale sunt, în general, copiii. Și în 2012 am mai avut parte de o încălzire spectaculoasă a vremii în luna octombrie, când s-a înregistrat o maximă de 32 de grade Celsius.

Medicii atrag atenția că vremea deosebit de caldă pentru această perioadă și intensificările de vânt favorizează transmiterea unor boli.

Meteorologii spun că temperaturile sunt comparabile cu cele de la sfârșitul verii.

Temperaturi ridicate și în sudul țării, cu 10-14 grade mai mari decât ar trebui. Cel mai mult se bucură copiii, mai ales cei care sunt în vacanță.

Vremea va fi caldă și la începutul lui noiembrie când specialiștii prognozează temperaturi de peste 20 de grade Celsius.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More