Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vreme frumoasă, distracție și muzică live în a doua zi ”Produs de Cluj” la Dej – FOTO/VIDEO

0 141

Targ Produs de Cluj la Dej ziua a doua

Dacă vineri dejenii nu s-au înghesuit la debutul a târgului Produs de Cluj de la Dej, sâmbătă atmosfera a fost mult mai frumoasă, mai ales spre seară, când pe scenă au urcat vedetele.

Încă de la prânz centrul Dejului s-a animat cei câțiva vizitatori ai târgului ”Produs de Cluj.” Dacă unii au venit doar pentru a-și vedea odraslele sau nepoții pe scenă, alții au mai făcut câteva cumpărături, sau au stat adăpostiți la umbra teraselor, pentru mici și bere.

Vezi aici cum a fost vineri la târgul ”Produs de Cluj”

Seria de spectacole de sâmbătă de la Dej a început cu programul conceput de Casa de Cultură, realizat de Mariana Reman. Pe scenă au urcat, rând pe rând, majoretele Pretty Dancers, Deona Roman, Larisa Grad, trupa de dans modern Magic Stars a Clubului Copiilor Dej, dar și grupele de dansatori de la Latino Angels. Prima parte a programului a fost încheiată de nou înființata trupă dejeană Marado, de la Dejenii au Talent.

După o pauză de aproximativ o oră, seria de concerte de pe scena ”Produs de Cluj” a continuat cu dejeanul Andrei Mureșan, Cătălin Condurache și Sandy Deac sau fetele de la Trupa 1 minut. Spre seară, dejenii au început să se adune în număr tot mai mare în centrul orașului, mai ales după încheierea meciului de tenis al Simonei Halep de la Roland Garros.

În fața unui public tot mai dornic de petrecere, au concertat Emanuel Cârstea, Trupa Transylvania și Arpi & Zip Band, dar momentul special al serii a fost oferit de recitalul celor de la Desperado, care au fost rechemați de două ori pe scenă de spectatori.

Spre deosebire de prima zi a târgului, vremea a ținut cu organizatorii și cu spectatorii. Nu a plouat, chiar dacă a fost puțin răcoare și înnorat, iar cei prezenți s-au bucurat de atmosferă și de muzica de calitate.

Pentru duminică, Asociația Produs de Cluj și Consiliul Județean Cluj, organizatorii acestui eveniment, au pregătit o mulțime de spectacole folclorice, seara urmând să se încheie cu spectacolul oferit de Sava Negrean Brudașcu.

Vezi aici programul zilei de duminică la târgul ”Produs de Cluj”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More