Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vremea rea face ravagii în județul Bistrița-Năsăud

0 1.370

Schimbările meteo au dat de furcă bistrițenilor. Acoperișuri afectate, copaci doborâți și linii de tensiune căzute.

Vremea rea a răvășit județul Bistrița-Năsăud. Vântul puternic a provcate mai multe pagube atât în municipiul Bistrița, cât și în alte localități.

În localitatea Rebra, acoperișul unei case a fost afectat și a fost nevoie de intervenția CLSU Rebra. De asemenea SVSU Bistrița a intervenit cu o macara în cazul unui brad rupt pe strada Trandafirilor. cazuri de copaci rupți s-au înregistrat pe mai multe străzi din Bistrița. La fel s-a intervenit și în cazul unui beci inundat pe strada Soarelui.

„Copacii căzuți în mun. Bistrița, str. Zorelelor, Calea Moldovei, Zăvoaie unde au fost alocate echipaje de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, respectiv SVSU Bistrița, un beci inundat pe str. Soarelui, mun. Bistrița (gestionat de SVSU Bistrița)” au declarat reprezentanții ISU.

De asemenea, între orele 09:30 și aprox 12:00, o linie de medie tensiune între Năsăud și Rodna a fost afectată, la fel și 5600 de abonați, însă situația a fost gestionată si remediată de echipajele specializate de la Electrica.

„La această oră se circulă pe toate drumurile naționale și județene, în condiții de iarnă, mai ales în zonele montane. CJSU Bistrița Năsăud monitorizează întreaga situație operativă din județ” au mai declarat reprezentanții ISU Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More