Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vremea se încălzește în Transilvania și Maramureș

0 111

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 6-19 aprilie.

Agenția Națională de Meteorologie a transmis buletinul meteo pentru perioada 6-19 aprilie. Temperaturile vor fi în creștere atât în Transilvania cât și în Maramureș.

PROGNOZA METEO ÎN TRANSILVANIA

În primele zile ale intervalului, vremea va fi rece mai ales în timpul nopților și dimineților, cu o medie a temperaturilor minime de -5…-2 grade și maxime în creștere ușoară spre 15…16 grade.

Ulterior vremea se va încălzi, iar până în 13 aprilie se vor înregistra temperaturi peste mediile multianuale, respectiv, o medie regională a maximelor de 19…20 de grade și minime în general pozitive, la o medie de 2…4 grade.

După această perioadă caldă, este prognozată o scădere a temperaturii, astfel media maximelor termice se va încadra între 14 și 16 grade, iar a celor minime va fi în jur de 2 grade.

Nu vor fi precipitații în prima săptămână de prognoză, probabilitatea ca acestea să-și facă apariția urmând să crească după data de 13 aprilie.

PROGNOZA METEO ÎN MARAMUREŞ

În primele zile ale intervalului, vremea va fi rece în timpul nopților și dimineților, cu o medie a temperaturilor minime în jur de -2 grade și maxime în creștere ușoară spre 16…17 grade.

Ulterior vremea va deveni caldă pentru această perioadă, iar până în 13 aprilie se vor înregistra temperaturi maxime în jur de 20 de grade și minime ce vor ajunge la o medie de 6 grade.

După această dată, este prognozată o scădere a temperaturii, astfel valorile maxime estimate vor fi în jur de 15 grade, iar media minimelor va fi de 3…4 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește după data de 13 aprilie. Până atunci nu sunt prongnozate precipitații, vremea urmând să fie frumoasă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More