Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vremea se menține neobișnuit de caldă. Maximele ating 28 de grade

0 49

Duminică, vremea rămâne caldă şi frumoasă. Dimineaţa avem ceaţă, poate şi un pic de burniţa prin estul ţării, dar la amiază se înseninează peste tot. Temperaturile ajung din nou la 28 de grade prin vestul ţării.

Vremea pe regiuni

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi Bărăganul. Ceaţă a apărut local, umezeala este mare şi se resimt valori mai mici decât ne indică termomatrele. Situaţia se îndreaptă spre amiază.

Ceata găsim şi un pic mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Nu va dura mult, însă atmosfera devine plăcută abia după prânz.

Soare şi temperaturi de peste 20 de grade avem şi în jumătatea nordică a Moldovei şi prin Bucovina. Nu scăpăm, totuşi, de negura în primele ore. Conduceţi cu atenţie.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş va fi şi mai cald. Pe aici se pot înregistra şi 26 de grade, iar ceața va apărea sporadic dimineaţa.

Pentru vestul ţării, harta este cât se poate de sugestivă. Şi azi avem o amiază nefiresc de caldă.

Şi în Transilvania se menţine atmosferă plăcută, cu ceață câteva ore şi soare mai târziu.

În Oltenia va fi şi mai cald decât ieri, norii nu prea apar, vântul va adia discret şi s-ar putea să scăpăm de ceaţă.

Zi de vară până în seară prindem şi în ţinuturile sudice. Mai sunt condiţii de ceaţă, iar pe la prânz, se încălzeşte şi mai tare decât sâmbătă.

Vremea la munte

Ajungem în zona de munte, unde duminică dăm peste atmosfera agreabilă, cer curat, iar temperaturile mai urca puţin faţă de ultimele zile.

Luni va fi cam la fel, dimineaţa sunt semne de ceaţă pe văi şi în depresiuni, pe la prânz va fi soare peste tot.

Cu ziua de marţi, continua şirul zilelelor calde şi însorite. Tot aşa va fi şi miercuri. Umezeală şi negura în zonele joase, cer senin şi neobişnuit de cald mai sus, pe creste.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More