Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vremea se răcește în toată țara, iar în anumite zone vin ninsorile

0 91

Un val de aer rece va aduce o răcire simțitoare a vremii din România. Lapovițe și ninsori, vor fi semnalate în anumite regiuni ale țării, dar nu vor fi însemnate cantitativ.

Vremea se schimbă radical în România. Temperaturile scad simițitor, iar meteorologii anunță că în anumite zone va ninge. Un val de frig intră în țară, iar astfel că minimele vor atinge valori negative în următoarele zile și în weekend.

Administrația Națională de Meteorologie anunță minime negative, valorile acestora ajungând până la -5 grade Celsius, în zonele montante.

În partea de sud și cea de est a teritoriului se vor înregistra temperaturi scăzute, maximele fiind încadrate între 4 și 5 grade Celsius.

În regiunile intracarpatice, vremea se va menține rece, dar frumoasă. Maximele vor fi mai ridicate în depresiuni, ajungând la 8 grade Celsius, până la 10 grade.

Condiții de ceață se vor semnala local, în special în prima parte a zilelor, informează ANM. Maximele extrem de scăzute se vor înregistra în special în zona de nord a țării, acolo unde se vor semnala și condiții de lapoviță și ninsoare.

În Transilvania, minimele anunțate de ANM se încadrează între -7 și -8 grade Celsius.

Cum va fi vremea în weekendul 19 – 21 noiembrie 2021

În cursul weekendului, ANM precizează că vremea se va mai încălzi. Temperaturile vor crește în cele două zile libere.

Cerul va fi mai mult senin în cea mai mare parte a țării, iar minimele negative vor fi înregistrate tot în Transilvania și se vor situa în jurul valorilor de -2 grade. Maximele vor fi pozitive, și vor ajunge până la 10 grade Celsius.

În cursul zilei de vineri, cerul va fi mai mult noros, iar local în Banat și în Transilvania se vor semnala ploi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More