Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A vrut să își albească dinții și a cumpărat un pliculeț-minune. A fost la un pas de moarte

0 994

Un tânăr a ajuns în stare gravă pe masa de operație, și a fost la un pas să își piardă viața din cauza unui tratament ”miraculos” de albire a dinților.

Jake și-a dorit mereu să aibă dinți perfecți, ca ai actorului său preferat, Channing Tatum, astfel că a cumpărat kit-ul de albire a dinților „3D Crest White” de pe Internet.

Bucuros că va avea dinții doriți, și-a aplicat substanța pe dantură. După doar 48 de ore, a descoperit că are un chist în gură, care se făcea din ce în ce mai mare. A rezistat 6 zile cu durerile îngrozitoare, apoi a mers la doctor.

Medicii au descoperit că are în gură un chist plin cu perxoid de hidrogen, o substanță ce compunea 15% din produsul de albire a dinților.

Băiatul a fost operat de urgență pentru îndepartarea chistului. Intervenția a durat 3 ore și acum Jake are o gaură sub bărbie. Doctorii i-au povestit că, la momentul operației, chistul era de mărimea unui grapefruit și era atât de sensibil încât ar fi putut să se spargă în orice moment și să îl otrăvească cu peroxid de hidrogen.

Compania producătoare a declarat că va ancheta cazul, a relatat The Daily Mail.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More