Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A vrut să se spele pe mâini, dar a căzut în apă. L-au scos pompierii după patru ore – VIDEO

0 76

Un tânăr din Iernut, județul Mureș, care a venit vineri dimineață la târgul de animale din Gilău, a  avut parte de un sfârșit groaznic după ce s-a înecat într-un canal de aducțiune a apei.

Tânărul din Iernut a venit la târgul de animale din Gilău ca să vândă cai. La un moment dat, în jurul orei 10 dimineața, acesta a vrut să se spele pe mâini și a intrat pe proprietatea Companiei de Apă, care este împrejmuită cu un gard. Pentru că terenul este abrupt în zonă, tânărul a alunecat și a căzut în apa care în acea zonă are 3,5 metri adâncime.

O echipă de scafandri de la ISU Cluj și o ambulanță au fost trimise de urgență la fața locului. Pompierii au lansat barca pneumatică la apă pentru a porni în căutarea tânărului în zona unde acesta a fost văzut ultima oară de către martori.

Martorii spun că după ce tânărul a căzut în apă i-au aruncat o frânghie, în speranța că-l vor putea salva, Însă funia s-a rupt, iar victima a fost luată de curenți și a dispărut.

După patru ore de căutări, pompierii clujeni au reușit să găsească trupul neînsuflețit al tânărului în jurul orei 14. Acesta era foarte aproape de zona în care căzuse în apă, însă pompierii l-au căutat cu cangi mult mai departe, crezând că trupul bărbatului ar fi putut fi dus de curenți către turbină, unde apa are o adâncime de 10 metri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More