Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

We Love Retro, Transylvania Music Event. Cel mai tare retro party al anului – FOTO/VIDEO

0 121

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost luată cu asalt vineri seara la cea mai mare petrecere cu muzică retro LIVE din România. Potrivit organizatorilor, peste 8.300 de persoane au participat la ”We Love Retro”.

Încă de la ora 21, când ușile Sălii Polivalente s-au deschis pentru accesul spectatorilor, îngrămădeala era la ea acasă. Cozi uriașe s-au format la fiecare ușă, astfel că cei de la intrare au permis accesul publicului și pe calea de acces pentru presă, dar și la cea pentru persoanele cu dizabilități.

În doar câteva minute parchetul sălii dar și tribunele de la primul nivel s-au umplut, spectatorii căutând o poziție cât mai bună pentru a urmări cel mai mare show retro cu muzică LIVE din România.

Iar pentru că au avut ceva timp de așteptat până când a început show-ul, petrecăreții au dat buzna spre barurile amenajate în incintă pentru a-și cumpăra ceva de bău, asta după ce inițial au preschimbat banii în token-uri. La garderobele amenajate la parterul Polivalentei, dar și la etaj, umerașele s-au umplut cu haine (în schimbul a 2 lei de persoană), astfel că spectatorii s-au putut zbengui în voie, fără să fie îngreunați de hainele groase.

Chiar dacă sonorizarea a lăsat mult de dorit pentru un eveniment de o asemenea importanță, oamenii nu au părut foarte dezamăgiți. Obișnuiți din tinerețe cu muzică ascultată la casetofoane cu luminițe, așa cum spuneau și organizatorii în prezentarea evenimentului, petrecăreții au ignorat calitatea slabă a sunetului și s-au dezlănțuit imediat ce Down Low și-a început concertul.

Au urmat alte momente memorabile, prin show-urile susținute de Captain Jack, La Bouche feat. Natascha Wright, Bomfunk MC’s dj set by DJ Infecto sau Lou Bega.

Evenimentul s-a întins mult după miezul nopții, iar dacă cei trecuți de 35 de ani, prezenți în număr foarte mare la We Love Retro, au părăsit incinta înainte de final, cei mai tineri, care poate n-au crescut cu muzica anilor 90, au rămas pe baricade până spre dimineață.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1016496231746477.1073742089.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More