Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Weekend de foc pentru pompieri. Au ars 500 kilograme de deșeuri

0 108

Pompierii rămân la fel de vigilenți și în zilele libere. Au fost apelați, în acest weekend, pentru a interveni la 7 situații de urgență.

Pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit, vineri, 20:04., pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case. Din fericire, în urma incendiului, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

A doua zi însă, sâmbătă, 21:04., militarii din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian ” Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la niște deșeuri menajere. În total au ars circa 500 de kg de deșeuri. La fel și pompierii sigheteni au lichidat un incendiu de deșeuri din lemn. Au ars circa 1,5 metri cubi de deșeuri. Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un mijloc de transport. Flăcările au mistuit materialele plastice din compartimentul motor.

Ultima  intervenție de sâmbătă a fost cea a pompierilor militari din Borșa care au lichidat un incendiu la un coș de fum în urma căruia a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului. 


Nu în ultimul rând, duminică, 22.04., pompierii sigheteni, împreună cu pompierii voluntari din Budești, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 4 hectare de vegetație. Tot duminică, pompierii din Borșa au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 30 de metri pătrați de litieră de pin.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More