Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Weekend de foc pentru pompierii maramureșeni

0 167

Pompierii maramureșeni au intervenit în acest weekend în cazul a cinci situații de urgență.

Pompierii băimăreni au fost solicitaţi, sâmbătă, 17.03., să intervină pentru îndepărtarea unei bucăţi de tablă de pe acoperişul unui imobil situat pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Baia Mare. De asemenea militarii Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuinţe. Flăcările au distrus diverse obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică.

Duminică, 18.03., personalul Gărzii de Intervenţie Borşa a lichidat un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuinţe. Focul a distrus circa 4 metri pătraţi de perete din lemn. Tot duminică, pompierii din cadrul Detaşamentului Baia Mare au intervenit pe Valea Borcutului, unde acoperişul unei case a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului au ars circa 150 de metri pătraţi din acoperişul de lemn al casei.

Până și astăzi, 19.03., pompierii băimăreni, împreună cu pompierii voluntari din Cavnic, au lichidat un incendiu izbucnit la o casă în Cavnic. Focul a mistuit circa 60 de metri pătraţi de acoperiş din lemn şi aproximativ 1500 kg de materiale textile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More