Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Weekend-ul acesta distracția se mută la Green Pub Dej. The Stage ajunge la ediția a treia

0 231

Green Pub Dej și Bass United vă invită la festivalul The STAGE, ediția a 3-a, care se va desfășura în perioada 22-23 iulie în incinta clubului Green Pub de pe strada Mihai eminescu din Dej.

Două zile pline de muzică și distracție, două scene (una indoor și alta în aer liber), dar și 20 de artiști vor zgudui pământul Dejului cu ocazia celei de-a treia ediții a festivalului The Stage.

Printre headlinerii evenimentului se află DJ Shiver, care vine la Dej tocmai de pe scena Electric Castle. Alături de acesta, distracția la The Stage va fi asigurată în cele două zile de festival de: JAKOBAN, DAMNED, LACOOSTA, RAUL BOCA, TONI KIDD, MEGG, TIBERIU & VAYDA, CEZARO (BE), IT’S DIFFERENT, 1GURU, NOT SO OLD, RAOUL SIPOS (LIVE), PETRÜ, TRIP ENGINEER, VICHENTE CERGHIT(LIVE), dar și alți artiști.

Organizatorii promit o petrecere de neuitat în cele două zile de festival, pe lângă muzica de calitate și sunetul de înaltă performanță distracția fiind asigurată de efecte speciale, show-uri cu lasere, CO2, Confetti, Stage Design.

Pentru cei care încă nu și-au achiziționat bilete pentru această ediție The Stage, acestea se pot cumpăra la prețul de 15 lei, la intrare în Green Pub.

The stage dej lineup

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More