Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

What’s Up, Antonia, Vița de Vie și Holograf au electrizat atmosfera la Zilele Dejului – FOTO/VIDEO

0 367

După o primă seară de vineri în care The Motans, Macanache și Paraziții au pus în scenă un show de zile mari la Zilele Dejului, sâmbătă seara Piața Bobâlna a devenit neîncăpătoare pentru dejenii dornici de distracție și concerte.

Programul pregătit de organizatori a debutat încă de la ora 16:30,  cu spectacole de karate, dans modern, de societate si recitaluri de muzică pop, dance, folk şi rock, protagonişti fiind Clubul „Budokan Ryu”, trupa „Delir”, Clubul Latino Angels, Claus şi Alex, Magic Star, Garage Band, Magic Star Junior, Marin şi Petra Grad, ReBeLe, Senpai, Deona Roman, trupa „Reward” și Emanuel Cîrstea.

Căldura dogoritoare de afară nu i-a ținut însă departe de distracție pe dejeni, care au dorit să asiste la concertele invitaților speciali ai serii. Mii de persoane au luat parte la concertul lui What’s Up, pentru ca apoi atmosfera să devină cu adevărat incendiară când Antonia a urcat pe scenă.

Chiar dacă seara a adus și mult-așteptata răcorire a vremii, atmosfera a rămas la fel de încinsă, iar Vița de Vie nu a făcut altceva decât să încălzească și mai mult spiritele pentru momentul culminant al serii, cel al trupei Holograf.

Dan Bitman și colegii săi au fost primiți cu multă pasiune de către mii de dejeni, care au umplut piața centrală până mult după miezul nopții. Cei de la Holograf au fost ținuți de public pe scenă, chiar și după terminarea timpului alocat, ”bis”-urile fiind apreciate de către îndrăgiții artiști care au cântat împreună cu publicul majoritatea melodiilor.

Duminică, scena din Piața Bobâlna este rezervată celei de-a 40-a ediții a Festivalului ”SAMVS”, la care vor participa zeci de artiști apreciați de pe Valea Someșului și nu numai. Cei mai așteptați artiști sunt Ioan Bocșa și Dumitru Fărcaș, care-și vor începe recitalurile după lăsarea serii, pentru ca la final dejenii să se poată bucura de un spectaculos foc de artificii.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1556421147753980.1073742407.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More