Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Wink și Star-Light, două branduri proprii de la eMAG

0 68

televizoare star-light emag

Retailerul online eMAG a anunțat lansarea brandurilor proprii Wink (device-uri mobile și accesorii) și Star-Light (electronice și electrocasnice).

Sub brandul Wink, eMAG comercializează deja tablete, urmând ca în primul semestru din 2015 să aducă pe piață modele noi din gama mid-high, precum și șapte modele de smartphone-uri.

„Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale să devină accesibile unui public cât mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adresează clienților pasionați de mobilitate, conectivitate, dar care acordă o importanță sporită investiției în achiziția produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Mărci Proprii eMAG.

Tableta Wink One este dotată cu procesor Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7, cu o frecvență de 1000 MHz. Tableta dispune de display IPS, cu o diagonală de 7 inch și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Noua tabletă are o memorie RAM de 1024 MB, un spațiu de stocare de 8 GB și este dotată cu sistem de operare Android v4.4.2 KitKat.

„Estimăm că în primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink și 20.000 de smartphone-uri Wink”, spune George Costache.

Cea mai recentă lansare este tableta Wink Elite 7.85, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz, cu ecran de 7.85 inch IPS care oferă vizibilitate foarte bună din orice unghi. Capacitatea sa de stocare de 16GB poate fi mărită până la 32GB cu un card Micro SD. Tableta Wink Elite este dotată cu sistem de operare Google Android 4.4.

Star-Light, brandul propriu eMAG pe segmentul SDA

Sub brandul propriu Star-Light, eMAG a lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La începutul acestui an, au fost adăugate în portofoliu trei modele de televizoare, urmând ca în următoarele luni să se lanseze sub umbrela aceluiași brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum și electrocasnice mari.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More