Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Wizz Air anunță modificări în politica bagajelor permise la bordul avioanelor. La fel și Ryanair

0 409

Wizz Air schimbă politica de bagaje de luna viitoare şi taxează cu 7 euro (38 lei) pasagerii care călătoresc cu un troller, a anunţat compania.

Astfel, dacă pentru zborurile efectuate până la data de 1 noiembrie, pasagerii pot lua în cabină în mod gratuit un troller cu dimensiunile de 55x40x23 de cm şi cu o greutate maximă de 10 kg, noua politică prevede taxarea acestui bagaj cu 7 euro/zbor, iar în plus, trollerul va merge la cală şi nu va fi luat de pasageri în cabină.

Singurul bagaj permis în mod gratuit la bordul avioanelor Wizz este cel de mână, cu dimensiunile de 40x30x20 cm.

Pentru a avea la bordul avionului atât bagajul de mână, cât şi trollerul, pasagerii pot achiziţiona începând de la 5 euro serviciul Wizz Priority.

Comunicatul Wizz Air

Vă recomandăm să luați la cunoștință modificările importante aduse bagajelor de mână, care ar putea afecta zborul dumneavoastră cu compania Wizz Air. Aceste modificări, menite să crească opțiunile și flexibilitatea, vor intra în vigoare la 1 noiembrie.

Bagaje de mână
În primul rând, unele lucruri nu se modifică: La fel ca înainte, puteți aduce la bord un bagaj de mână gratuit, cum ar fi o poșetă, o geantă de laptop sau un rucsac mic (cu dimensiunile de 40 × 30 × 20 cm) care încape sub scaun.

Principalele modificări aduse bagajelor de mână

  1. Numai clienții cu WIZZ Priority pot transporta un troller (cu dimensiunea maximă de 55 × 40 × 23 cm) pe care îl pot aduce, de asemenea, la bord.
  2. Pentru bagajele înregistrate, introducem o nouă opțiune de 10 kg, pe lângă cele de 20 kg și 32 kg deja existente.

Modificările afectează toate zborurile Wizz Air începând cu 1 noiembrie 2018.

 

Din 1 noiembrie, noua politică de bagaje se modifică și la Ryanair.

Clienţii fără prioritate pot transporta doar 1 bagaj de mână gratuit (mic). În prezent se poate transporta şi un bagaj mai mare (cu roţi) în mod gratuit.

Clienţii cu Prioritate la îmbarcare (în prezent 30%) pot continua să transporte 2 bagaje de mână gratuite (1 bagaj cu roţi de 10kg şi 1 bagaj mic).

Clienţii fără prioritate care doresc să transporte al 2-lea bagaj mai mare (cu roţi) pot achiziţiona un bagaj înregistrat de 10kg, la un tarif mai mic de la momentul rezervării. Toţi clienţii cu bagaje înregistrate pot trece de la un bagaj de 20kg la un bagaj înregistrat mai ieftin de 10kg.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More