Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Workshop de street-art la Cluj-Napoca, de Ziua Internațională a Conștientizării Autismului

0 203

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Complexul Comunitar de Servicii pentru Copilul cu Handicap Cluj — Centrul de Recuperare, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu prima galerie de street art din Cluj-Napoca — ‘Launloc’ organizează luni, 4 aprilie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului, un workshop de street-art.

În cadrul workshopului, copiii care beneficiază de serviciile specializate ale Centrului de Recuperare, împreună și sub îndrumarea artiștilor galeriei ‘Launloc’ vor picta peretele interior de la intrarea în curtea centrului.

Scopul acțiunii este acela de a oferi copiilor oportunitatea de a-și exersa și optimiza propriile capacități de relaționare cu ceilalți, de a explora și exprima, prin intermediul creației artistice, diversele trăiri și sentimente plăcute, stări afective pozitive care vor rămâne astfel imprimate în personalitatea copilului participant la activitate, personalizând mediul în care acești copii își desfășoară activitățile specifice de recuperare.

Evenimentul va avea loc la sediul Centrului de Recuperare, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51B, începând cu orele 10.00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More