Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Workshop-ul „Prison medicine” la Penitenciarul Spital DEJ

0 41

workshop medicina penitenciara DSC00927

În perioada 15-18 mai 2014, la Cluj-Napoca se desfăşoară una dintre cele mai prestigioase manifestări ştiinţifice studenţeşti din România şi anume Congresul Internaţional pentru studenţi şi tineri medici -Medicalis 2014. Evenimentul este organizat  de către Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj, sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca, Administraţia Naţională a Penitenciarelor fiind partener ştiinţific.

Ajunsă la cea de-a 15-a ediţie, manifestarea atrage anual peste 750 de participanţi din ţară şi din străinătate, în Aula şi Amfiteatrele Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca.

Programul congresului cuprinde lucrări ştiinţifice susţinute de către studenţi, conferinţe şi workshopuri la care au luat parte personalităţi ale lumii medicale clujene, naţionale şi internaţionale.

Workshop-ul „Prison medicine”, aflat la cea de-a patra ediţie şi realizat în parteneriat cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, se desfăşoară în data de 16 mai, de la ora 09:00 la Penitenciarul Spital Dej şi are drept scop familiarizarea medicilor cu problematica complexă a medicinei penitenciare. Tot în cadrul acestui congres, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a organizat un stand de promovare a ofertei de dezvoltare a carierei profesionale medicale, în sistemul penitenciar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.