Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Workshop-ul „Prison medicine” la Penitenciarul Spital DEJ

0 383

workshop medicina penitenciara DSC00927

În perioada 15-18 mai 2014, la Cluj-Napoca se desfăşoară una dintre cele mai prestigioase manifestări ştiinţifice studenţeşti din România şi anume Congresul Internaţional pentru studenţi şi tineri medici -Medicalis 2014. Evenimentul este organizat  de către Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj, sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca, Administraţia Naţională a Penitenciarelor fiind partener ştiinţific.

Ajunsă la cea de-a 15-a ediţie, manifestarea atrage anual peste 750 de participanţi din ţară şi din străinătate, în Aula şi Amfiteatrele Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca.

Programul congresului cuprinde lucrări ştiinţifice susţinute de către studenţi, conferinţe şi workshopuri la care au luat parte personalităţi ale lumii medicale clujene, naţionale şi internaţionale.

Workshop-ul „Prison medicine”, aflat la cea de-a patra ediţie şi realizat în parteneriat cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, se desfăşoară în data de 16 mai, de la ora 09:00 la Penitenciarul Spital Dej şi are drept scop familiarizarea medicilor cu problematica complexă a medicinei penitenciare. Tot în cadrul acestui congres, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a organizat un stand de promovare a ofertei de dezvoltare a carierei profesionale medicale, în sistemul penitenciar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More