Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Wu-Tang Clan nu mai vin la Untold Festival! Cum explică organizatorii absența trupei americane de hip-hop

0 92

wu-tang concert belgia

Anunțați drept cap de afiș în a doua zi de festival la Untold, cei de la Wu-Tang Clan nu vor mai veni la Cluj-Napoca săptămâna viitoare, spre dezamăgirea fanilor muzicii hip-hop care așteptau să vadă trupa americană.

Dacă inițial existau zvonuri că doar câțiva dintre membrii trupei americane de hip-hop vor fi prezenți la Cluj-Napoca, acum se confirmă faptul că Wu-Tang nu va mai urca deloc pe scena Untold.

”Ne-am bucurat să aflăm că renumiții Wu Tang Clan se află în turneu în Europa în această vară cu noul album A better Tomorrow și am făcut toate demersurile necesare pentru a-i avea pe scena festivalului.

După cum știți așteptăm de la managerul trupei de câteva săptămâni un răspuns clar cu privire la componența Wu-Tang Clan de la UNTOLD Festival. Eforturile noastre de a obține un răspuns din partea lui au fost în zadar. Deși l-am contactat zilnic telefonic sau prin email, acesta pur și simplu nu a mai răspuns. În plus, observăm că mai mulți promoteri de la nivel european întâmpină aceași problemă, la momentul concertului trupa neprezentându-se sau urcând pe scenă într-o formulă redusă, fără principalii membri. Dată fiind situația incertă, turneul lor european are foarte multe concerte anulate, începând cu data de 8 iulie.

Ne pare rău că, din cauza unui management defectuos al trupei, care deși și-a asumat contractual acest eveniment, refuză să răspundă solicitării noastre de a ne garanta prezența trupei la concertul de la Cluj, cât și să ne ofere informații despre cazărri, zboruri și ridere tehnice, ne vedem nevoiți să anulăm și noi reprezentația WU-Tang Clan din cadrul UNTOLD Festival, pentru a evita surpriza unui show sub nivelul celorlalți artiști prezenți în line-up-ul festivalului.

Nu putem să compensăm dezamăgirea fanilor și dorim să îi asigurăm că am făcut tot ce a ținut posibil de noi până în ultimul moment, pentru a ne asigura de prezența acestora în festival.

Având în vedere modificarea survenită în program, vom suplimenta timpul alocat unor nume apreciate, astfel că reprezentațiile Gentleman și Subcarpați vor fi prelungite, și ne concetrăm toate eforturile și energia pentru a le asigura participanților o experiență extraordinară în cadrul festivalului și patru zile de neuitat.

Ca o apreciere pentru fanii care au decis să vină la festival datorită prezenței Wu-Tang Clan în line-up, UNTOLD Festival anunță posibilitatea de refund a biletelor achiziționate pentru ZIUA 2 de festival, vineri, 31 iulie, după data de 21.05, atunci când prezența trupei la Cluj a fost anunțată”, spun organizatorii pe pagina de Facebook a festivalului.

Reprezentanții Untold Festival au anunțat și procedura de refund pentru biletele achiziționate pentru a doua zi de festival:

”Persoanele care și-au cumpărat bilete pentru ziua a 2-a din rețeaua Eventim si doresc returnarea banilor pentru bilet, au posibilitatea să facă acest lucru la punctul de unde și-au achiziționat bilete. Suma poate fi recuperată doar pe baza unui abonament intact și valid.
Persoanele care și-au cumpărat bilete pentru ziua a 2-a online de pe Eventim.ro trebuie să trimită un e-mail cu toate datele comenzii la adresa contact@eventim.ro și să solicite banii.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More