Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Yard Sale la Dej, pentru mămicile și copiii din oraș

0 60

Grupul ”Mămici Dej”, în colaborare cu Primăria municipiului Dej, organizează duminică, 12 iunie, în Parcul mare din Dej, un eveniment de tip yard sale, un târg de produse hand-made și second-hand pentru mămici și copii.

În cadrul evenimentului, care se va desfășura între orele 15-19, vor avea loc o serie de activități pentru toate vârstele, de distracție, ateliere, pe lângă activitățile de vânzare-cumpărare specifice unui târg ”yard sale”.

La acest eveniment vor avea loc ateliere de pictură (Robert Gal), împletit nuiele (Florina Bărbuță), olărit (Valentin Petre), sculptură în piatră și marmură (Alexandru Duțu), sculptură în lemn (Radu Trifan), creație hand-made din materiale reciclabile (Asociația Yasminne-Copii cu autism Dej).

Participanți la acest eveniment sunt: Dej Official Parkour, Clubul sportiv Budokan Ryu, Cercetașii dejeni, Dog Assist (terapia asistată de animale), Asociația Yasminne-Copii cu autism Dej, Clubul albinuțelor (Minnie și Mickey Mouse).

Printre aceste activități, organizatorii au pregătit și alte surprize, cum ar fi momente de dans și cântece, desene, pictură pe față. Evenimentul are și un caracter caritabil, participanții putând dona sume de bani pentru Andrei, un băiețel de 8 ani din Dej bolnav de leucemie.

În cazul în care condițiile meteo nu vor permite desfășurarea evenimentului în Parcul Mare, organizatorii anunță că acesta va fi mutat la Sala Sporturilor din Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More