Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zalău – Doi bărbați loviți cu pumnii și tâlhăriți. Făptașul ar fi un tânăr, de 27 de ani

0 93

Un tânăr, de 27 de ani, a fost pus sub arest preventiv. Acesta este cercetat pentru două tâlhării comise în zona Astralis din municipiul Zalău.

Conform IPJ Sălaj, polițiștii din municipiul Zalău au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 27 de ani. Acesta este cercetat pentru două tâlhării comise pe raza municipiului Zalău. Tânărul ar fi lovit și pus la pământ două persoane pe care le-ar fi deposedat ulterior de bunuri și bani. Astfel prima victimă i-ar fi căzut în plasă la data de 13.08.2019 atunci când Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată de către un bărbat de 49 ani, cu privire la faptul în noaptea de 11/12.08.2019, în jurul orei 00:30, în timp ce se afla în zona Astralis din municipiu, o persoană necunoscută, care avea fața acoperită, l-a lovit, după care i-a sustras telefonul mobil, care căzuse jos, și a fugit.

După câteva zile, la data de 17.08.2019,  Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată de data aceasta de către UPU Zalău, cu privire la faptul că, la unitatea sanitară s-a prezentat o persoană, care a declarat că a fost agresată, în data de 15.08.2019, pe raza municipiului. Victima era un bărbat de 46 ani din Buciumi. Acesta le-a declarat poliţiştilor că, în noaptea de 14/15.08.2019, în jurul orei 22:30, în timp ce se afla în zona fântânii arteziane Astralis (aceeași zonă în care a fost agresată și prima victimă) o persoană necunoscută, care avea fața acoperită, l-a lovit din spate cu pumnul, în zona feței, după care i-a furat dintr-un buzunar suma de 120 lei și a fugit.  

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale de la Poliția Municipiului Zalău au efectuat cercetări în ambele sesizări, iar în urma acestora au identificat un bărbat de 27 ani din Zalău, cu privire la care există indicii că ar fi comis cele două tâlhării. La data de 20.08.2019, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar azi, 21.08.2019, a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, care a emis pe numele acestuia mandat pentru 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More