Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zalău – fabrica de conductori emailaţi din cupru cumpărată de Tenaris

0 869

Tranzacție de aproximativ 5 milioane de euro la Zalău. Compania Tenaris investește în fabrica de conductori emailați din cupru.

Conform adevărul.ro, compania Tenaris, lider mondial în producţia de ţevi pentru industria energetică, îşi continuă dezvoltarea pe piaţa românească. Astfel, prin societatea Silcotub Zalău, parte a grupului Tenaris, ai fost cumpărat terenurile şi clădirile fabrica de conductori emailaţi din cupru pe care Cuprom le-a deţinut în municipiu.

„Silcotub SA a semnat cu societatea Cuprom SA, reprezentată prin lichidator judiciar BDO Business Rstructurind SPRL, un contract de vânzare-cumpărare, în baza căruia a achiziţionat activele societăţii Cuprom SA, situate la adresa din municipiul Zalău, B-dul Mihai Viteazul nr. 111”, au transmis oficialii Silcotub către adevărul.ro.

Reprezentanţii societăţii nu au dezvăluit valoarea tranzacţiei, însă surse de pe piaţă susţin că ar fi vorba despre peste 5 milioane de euro, au încheiat cei de la Adevărul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More