Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ZALĂU | Video viral cu un om al străzii decedat din luna februarie

0 345

Un material video recent surprinde un om al străzii masturbându-se în centrul Zalăului. Problema centrală este însă nemulțumirea față de indiferența locală. Bărbatul, protagonist al filmării, este decedat din februarie 2018.

Conform ziarului adevarul.ro, un material video ce prezintă un om al străzii masturbându-se în centrul municipiului Zalău a început să facă furori pe rețelele de socializare. Se arată cu degetul către autoritățile locale care par a sta indiferente la astfel de comportamente deviante.

Materialul a fost postat cu data de 7 martie 2018 sub titulatura „Îndraznește să crezi în administrația locală”, iar subtitlul este la fel de înțepător, „Masturbare în față la Prefectură. Sub nasul lor, între copiii nostri!”. De altfel articolul din adevărul.ro conține următorul paragraf:

„Video-ul a devenit viral pe Facebook, stârnind revoltă printre internauţi. În timp ce unii s-au arătat îngrijoraţi pentru siguranţa lor şi a copiilor lor, alţii au arătat cu degetul înspre oamenii legii şi spre autorităţile locale, acuzându-i că nu iau niciun fel de măsuri deşi zona centrală a municipiului este asaltată de către oameni fără adăpost.”

Totuși, protagonistul fimării este decedat din luna februarie, este vorba despre acel bărbat de 38 de ani, care a fost atacat cu un ciob de sticlă în parcarea subterană a unui bloc părăsit din Zalău. Articolul despre acel caz îl poți citi aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More