Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zălăuanul Ioan Onicaș este noul președinte al Federației de Minifotbal

0 52

ioan onicas

Odată cu plecarea lui Răzvan Burleanu de la condcerea Federației Române de Minifotbal pentru a prelua șefia Federației Române de Fotbal, locul vacant de la conducerea forului de minifotbal a fost preluat de zălăuanul Ioan Onicaș.

Fost vicepreședinte al Federației de Minifotbal din România, Ioan Onicaș a urcat o treaptă, ajungând în fruntea Federației, prin decizia Adunării Generale.

Sălăjeanul va rămâne la conducerea Federației de Minifotbal din România cel puțin până în anul 2016, când este programată Adunarea Generală de alegeri a noului președinte.

“După plecarea domnului Burleanu, care a demisionat, trebuia ca cineva să ducă mai departe destinele minifotbalului. S-a hotărât ca eu să fiu acela până la viitoarea Adunare de Alegeri, care va fi anul viitor. Totul e neschimbat în conducere, doar că eu am preluat activitățile fostului președinte.

Ne concentrăm pe campionatul național și Cupa României. La Sibiu vom avea Cupa României, iar la Roman vom avea campionatul național. După aceste competiții vom stabili lotul pentru Euro 2014 din Israel, a cincea ediție.

Din păcate, MTS-ul, sub conducerea domnului Bănicioiu, a refuzat să ne recunoască drept ramură sportivă, asta deși suntem singura câștigătoare a Campionatului European”, a declarat Ioan Onicas, la Sport Total FM.

Sursa foto: campionateminifotbal.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More