Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zăpada blochează și școlile din Cavnic

0 447

Căderile masive de ninsoare din Maramureș au dus și la suspendarea cursurilor școlare din localitatea Cavnic.

Edilul localității maramureșene Cavnic a anunțat, în urma ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență, suspendarea cursurilor școlare de pe raza localității.

„Zăpada este foarte mare și ninge continuu. Stratul a ajuns la 1,20 m, având cel mai gros strat de zăpadă din Maramureș. Avem multe străzi în rampă, înguste și utilajele de deszăpezire abia mai urcă și nu mai pot impinge cantitatea uriașă de omăt. Condițiile meteo încetinesc utilajele. Dacă un anumit tronson de drum îl deszăpezeam în 2-3 ore, acum ne poate lua chiar 20 de ore. Pe lângă utilaje sunt nevoiți să circule bătrâni, copii, persoane vulnerabile. Se pot întâmpla nenorociri și nu ne asumăm așa ceva. Va fi vina celor care nu aprobă suspendarea cursurilor, în caz că ne resping cererea și se întâmplă ceva rău”, a declarat, Vladimir Petruț, primarul Cavnicului, pentru Ziarul de Baia Mare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More