Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zăpada mieilor în Pasul Tihuța. Carosabilul a fost acoperit de omăt – VIDEO

0 57

În zona Pasului Tihuţa au fost înregistrate miercuri seara precipitaţii predominat sub forma de ninsoare, în general moderate cantitativ, iar stratul de zăpada a atins câtiva centrimetri, inclusiv pe partea carosabilă.

Pentru curăţarea porţiunii de drum din judeţului Bistriţa – Năsăud de pe Drumul Naţional 17, echipajele S.D.N. Bistriţa au acţionat cu trei utilaje şi au folosit 20 tone material antiderapant, care au acţionat începând cu ora 20.00 şi au continuat misiunile de patrulare pe timpul nopţii.

Mai mult, în Pasul Tihuţa au fost prezente echipaje de poliţie care au monitorizat şi fluidizat traficul rutier. Ţinând cont de faptul că mulţi şoferi au trecut la anvelope pentru sezonul cald, traficul s-a desfăşurat, pe alocuri, cu dificultate. Din fericire, nu au fost persoane care să fi ajuns în imposibilitatea de a-şi continua călătoria.

În continuare, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa – Năsăud monitorizează situaţia din teren şi alocă resursele necesare sprijinirii populaţiei în situaţiile în care se impune.

”Recomandăm urmărirea permanentă a informărilor meteorologice şi pregătirea autoturismelor pentru destinaţiile în care doriţi să călătoriţi”, se arată într-un comunicat al ISU Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More