Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zboruri directe între Iaşi şi Cluj-Napoca, din 11 iunie

0 129

Compania TAROM va introduce curse aeriene directe între Iaşi şi Cluj-Napoca, începând cu 11 iunie, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână.

Conducerea Aeroportului Iaşi a anunţat miercuri că, începând cu 11 iunie, TAROM va opera ruta Iaşi – Cluj-Napoca, după ce în luna martie aceeaşi companie a inaugurat cursa Iaşi – Timişoara. Vor fi trei zboruri pe săptămână între Iaşi şi Cluj-Napoca, în zilele de luni, miercuri şi vineri.

Tarifele pornesc de la 40 de euro pentru o călătorie dus-întors, având incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bordşi check-in-ul.

„Suntem extrem de încântaţi că am reuşit, împreună cu partenerul nostru Tarom, să realizăm un nou proiect în anul Centenarului – unirea, pe calea aerului, aregiunii
Moldovei cu Ardealul, prin ruta directă Iaşi-Cluj. Începând de luna viitoare, pasagerii noştri vor avea din nou ocazia să călătorească  mai facil şi în deplină siguranţă spre Cluj.Această rută a fost intens cerută de firmele de IT, de mediul academic şi cel medical, dar mai ales de mediul de afaceri”, a declarat Monica Nichituş,directorul interimar al Aeroportului Iaşi.

În prezent, TAROM operează pe aeroportul din Iaşi zboruri către Bucureşti,Timişoara, Tel Aviv şi Londra. Anul trecut, Aeroportul Iaşi a înregistrat un trafic de 1.146.218 pasageri, cu o treime mai mare decât cel înregistrat în 2016.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.