Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zboruri directe între Iaşi şi Cluj-Napoca, din 11 iunie

0 601

Compania TAROM va introduce curse aeriene directe între Iaşi şi Cluj-Napoca, începând cu 11 iunie, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână.

Conducerea Aeroportului Iaşi a anunţat miercuri că, începând cu 11 iunie, TAROM va opera ruta Iaşi – Cluj-Napoca, după ce în luna martie aceeaşi companie a inaugurat cursa Iaşi – Timişoara. Vor fi trei zboruri pe săptămână între Iaşi şi Cluj-Napoca, în zilele de luni, miercuri şi vineri.

Tarifele pornesc de la 40 de euro pentru o călătorie dus-întors, având incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bordşi check-in-ul.

„Suntem extrem de încântaţi că am reuşit, împreună cu partenerul nostru Tarom, să realizăm un nou proiect în anul Centenarului – unirea, pe calea aerului, aregiunii
Moldovei cu Ardealul, prin ruta directă Iaşi-Cluj. Începând de luna viitoare, pasagerii noştri vor avea din nou ocazia să călătorească  mai facil şi în deplină siguranţă spre Cluj.Această rută a fost intens cerută de firmele de IT, de mediul academic şi cel medical, dar mai ales de mediul de afaceri”, a declarat Monica Nichituş,directorul interimar al Aeroportului Iaşi.

În prezent, TAROM operează pe aeroportul din Iaşi zboruri către Bucureşti,Timişoara, Tel Aviv şi Londra. Anul trecut, Aeroportul Iaşi a înregistrat un trafic de 1.146.218 pasageri, cu o treime mai mare decât cel înregistrat în 2016.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More