Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Zece apartamente afectate de incendiu în Florești – VIDEO

0 150

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, într-un bloc din localitatea Floreşti, judeţul Cluj, fiind afectate zece apartamente, potrivit primelor estimări. Toate persoanele din clădire au fost evacuate, iar o femeie cu atac de panică a fost consultată de echipajul SMURD.

Potrivit ISU Cluj, incendiul a izbucnit, joi după-amiază, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Porii din localitatea Floreşti. Focul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Pompierii au intervenit iniţial cu cinci autospeciale, ulterior numărul acestora fiind suplimentat la şapte.

Conform sursei citate, după prima estimare, sunt 10 apartamente afectate de incendiu, dar întreg blocul a fost evacuat. Nimeni nu a fost rănit. Ulterior, o femeie a suferit un atac de panică, fiind consultată de echipajul SMURD.

Precizările ISU Cluj:

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu care a afectat un bloc de locuințe din comuna Florești.

La fața locului au fost trimise șapte autospeciale, iar apelul de urgență a venit în jurul orei 15:01.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că flăcările s-au manifestat generalizat, cuprinzând acoperișul imobilului, care era format și din elemente de lemn. De asemenea, vântul a favorizat propagarea flăcărilor. Acestea s-au manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 mp și au distrus complet șapte apartamente.

De asemenea, încă două apartamente sunt afectate în proporție de 50%. Toți locatarii s-au auto-evacuat și nu au existat victime.

Ulterior, o femeie de 43 de ani a suferit un atac de panică și a fost consultată de echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital.

Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 19:00. O comisie special întocmită va stabili cauza de la care a pornit incendiul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More