Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zece morți într-un accident de elicopter la filmarea unei variante a reality show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

0 153

argentina_elicoptere_81144600

Zece oameni au murit luni în localitatea Villa Castelli din Argentina, în cea mai mare tragedie din istoria recentă a spectacolelor de televiziune, după ciocnirea a două elicoptere care filmau o competiție de supraviețuire transmisă în direct.

Printre victime se numără medaliata cu aur la JO de la Londra, înotătoarea Camille Muffat, medaliatul cu bronz la JO de la Beijing, boxerul Alexis Vastine, dar şi o navigatoare celebră, Florence Arthaud.

Opt francezi care participau la acest reality-show numit ‘Dropped’, realizat pentru canalul francez TF1, și cei doi piloți argentinieni au murit în accident, transmit autoritățile locale argentiniene din provincia La Rioja, care au precizat că nu există niciun supraviețuitor, potrivit Agerpres.

Elicopterele au decolat la 5.10 p.m., ora locală, și câteva minute mai târziu s-a auzit o explozie. Aparent, cele două aparate au intrat în coliziune în timpul filmărilor și toate cele zece persoane aflate la bordul celor două aparate au murit, a declarat Luis César Angulo, oficial responsabil cu securitatea în provincia La Rioja.

sportivi franta elicopter prabusit

Concursul era produs de societatea de producție franceză pentru jocuri de aventură ALP pentru canalul francez de televiziune TF1. Emisiunea urma să fie difuzată la vară în Franța.

Filmările au fost suspendate și toate echipele implicate vor fi repatriate în Franța, a anunțat APL. Printre concurenții angajați pentru această emisiune se aflau și alți sportivi francezi.

Dropped este un reality-show suedez ale cărui drepturi au fost cumpărate de televiziunea franceză TF1. Show-ul este prezentat de Louis Bodin. Formatul emisiunii este similar cu cel al versiunii filmate de PRO TV în Africa de Sud „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, câştigată în urmă cu câteva zile de Cătălin Moroşanu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More