Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zeci de baloane colorate înălțate la cer, cu ocazia Zilei Părinților de Îngeri – FOTO/VIDEO

0 66

ziua parintilor de ingeri Dej 2015

Nicio durere nu este mai mare pe această lume decât pierderea unui copil. Iar momentele comemorării copiilor plecați prea devreme dintre noi sunt cu atât mai dureroase, indiferent în ce perioadă se desfășoară.

Nu a făcut excepție nici în acest an evenimentul de la Dej, cu ocazia Zilei Părinților de Îngeri, eveniment încărcat de lacrimi, tristețe sfâșietoare și suspine, din partea părinților care și-au pierdut copilașii, a rudelor acestora sau a frățiorilor, prietenilor, cunoscuților.

În Parcul Mic din Dej s-au adunat duminică după-amiaza, zeci de persoane care au înălțat la cer câte un balon colorat. Baloane care purtau numele îngerașilor plecați la ceruri, cu mesaje din partea celor rămași încă printre noi pentru suflețelele celor dispăruți prematur.

Alături de Organizația E.M.M.A au fost și în acest an primarul Costan Morar, viceprimarul Aurelian Mureșan și soția acestuia, Violeta Mureșan, dar și părintele Sorin Căpîlna, care a rostit alături de cei prezenți o rugăciune.

A fost, ca de obicei, un moment extrem de emoționant, iar lacrimile nu au putut fi stăpânite. La ora 18 fix, zeci de baloane colorate au fost eliberate spre cerul senin, acestea fiind duse de vântul lin până în înaltul văzduhului. Iar cei care le-au lansat au privit cu ochii înlăcrimați și cu inima strânsă baloanele cum plutesc, până când acestea au dispărut în zare.

Evenimentul organizat de Organizaţia E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare, a ajuns la Dej la a opta ediție și s-a desfășurat simultan în cel puțin 19 orașe (din România, Anglia, Franţa și Germania), fiind singurul eveniment din România si cel mai mare din lume, de acest gen, de comemorare a copiilor plecaţi prea devreme din această lume.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.943168392412595.1073741993.467241263338646&type=1

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More