Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zeci de bicicliști și multă voie bună au colorat azi atmosfera în centrul Dejului – FOTO/VIDEO

0 56

Zeci de dejeni, de la copilași de doar 4 anișori până la adulți în toată firea, s-au aliniat azi la amiază la startul competiției ”Mersul pe bicicletă, un stil de viață sănătos”, eveniment organizat de Radio Stil Dej, în colaborare cu Primăria Municipiului Dej și Poliția Municipiului Dej, sub titulatura ”Mersul pe bicicletă, un stil de viață sănătos”.

Evenimentul, ajuns în acest an la a doua ediție, s-a bucurat de participarea unui mare număr de concurenți, competiția fiind dedicată atât copiilor, cât și adulților, dejenilor pasionați de plimbări cu bicicleta și de mișcare în aer liber.

Concursul a fost organizat pe două categorii de vârstă și a cuprins printre probele de concurs cele de viteză, îndemânare sau rezistență. La finalul competiției, câștigătorii au fost recompensați cu premii, de la tricouri și dulciuri, până la echipamente sportive și chiar o bicicletă, sponsorii competiției fiind deputatul Cornel Itu, primarul Costan Morar și viceprimarul Teodora Muncelean.

În deschiderea concursului, cei prezenți au avut parte și de momente artistice sau sportive susținute de Steel Combat, Steel Tonic și Trupa No Limit.

Concursul s-a desfășurat fără incidente majore, deși au existat momente în care bicicliștii au căzut de pe biciclete, însă la final toți au fost bucuroși că au luat parte la eveniment, că au fost recompensați cu diplome de participare, iar câștigătorii și-au primit premiile binemeritate.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1473440082718754.1073742383.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More