Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zeci de dejeni au participat la Crosul caritabil ”Alerg pentru tine” organizat la Dej – FOTO/VIDEO

0 55

cros caritabil Dej (1)

Zeci de persoane din Dej și din împrejurimi s-au adunat în această dimineață în Parcul Mare din Dej pentru a participa la un cros caritabil, organizat de Centrul de Îngrijire și Asistență Socială Câțcău, cu sprijinul Primăriei Dej și susținerea Centrului Sportiv Dynamic Center.

Crosul caritabil ”Alerg pentru tine” s-a adresat tuturor persoanelor care vor să facă mișcare dar să și ajute în același timp persoanele cu dizabilități. Tocmai de aceea, participanții la cros au plătit o taxă de înscriere de 25 de lei, fondurile adunate în urma acestei campanii urmând a fi folosite pentru realizarea unui teren de sport în incinta Centrului de Îngrijiri și Asistență din Câțcău.

Medaliile oferite participanților la cros, dar și materialele folosite pentru tombolă în această dimineață au fost confecționate chiar de către persoanele cu handicap din centrul de la Câțcău. Astfel la cele două probe de cros organizate azi (una de 2 kilometri și una de 4 kilometri), n-a contat nici timpul de sosire la linia de finish, nici locul pe care participanții au terminat cursa. Printre cei care au alergat în această dimineață în scop nobil s-a aflat și primarul Dejului, Costan Morar.

Potrivit organizatorilor, aproximativ 70 de persoane au participat la cele două probe de cros, însă numărul celor care s-au înscris achitând taxa de înscriere de 25 de lei a fost mult mai mare, aceștia alegând să doneze sume de bani fără a participa la alergare. Printre acești donatori s-a aflat și deputatul Cornel Itu.

Toți alergătorii de la crosul caritabil au participat după încheierea curselor la o tombolă, ale cărei premii au fost chiar produsele confecționate de către beneficiarii centrului de la Câțcău. După terminarea evenimentului din Parcul Mare, toți cei prezenți au fost invitați la un picnic organizat în Pădurea Bungăr.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More