Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zeci de dejeni, bătaia de joc a RDS-RCS, chiar de Anul Nou! Nu funcționează serviciile de anul trecut

1 68

rcs-rds

RDS-RCS gafează  iarăși, de această dată chiar de Anul Nou. Zeci de abonați din Dej au rămas fără serviciile de internet și televiziune, iar oamenii au ajuns la capătul răbdării. Au sunat de zeci de ori la compania de cablu, dar de fiecare dată au fost mințiți că în cel mai scurt timp se va remedia problema.

Problemele oamenilor cu internetul la Dej au început ieri, în 31 decembrie 2014, în jurul orei 13.00. Atunci, câțiva muncitori au fost văzuți prin oraș că schimbau ceva la rețeaua de distribuție a serviciilor.
Ce au făcut, ce nu au făcut, internetul a picat.

Oamenii afectați de această avarie se simt batjocoriți de cei de la call center care le spun de fiecare dată același lucru „în cel mai scurt timp va fi remediată problema”.

„Oamenii ăștia își bat joc de noi la propriu. Ieri, după ce au făcut ceva lucrări lângă bloc a picat netul. Ei au plecat, noi am rămas să dăm telefoane la call center. Ei zic faptul că în cel mai scurt timp problema va fi rezolvată, dar mint cu nerușinare. Eu am rude în străinătate și nu am reușit să ne vedem pe skype sau pe Facebook să vorbim de Anul Nou. Eu o să întrerup contractul cu ei. Își bat joc de mine pe banii mei și mă mint de mai bine de 24 de ore încoace”, a spus o clientă a companiei RDS-RCS.

Contactați de reporterii noștri, angajații RDS  ne-au comunicat același lucru ca și oamenilor afectați de avarie.

„Este în curs de remediere. Este în atenția noastră și vă asigurăm că se va remedia situația. Se verifică situația. Interesul nostru este să remediem în cel mai scurt timp posibil”, Ruxandra Blaga, operator call center la RDS.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Nope spune

    Bine ca voi ziceti de ei,da cand ii sunati pe ei sa va fixeze canalele la televizoarele voastre de 3000 ron sunteti tare fericiti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More