Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zeci de medici, asistenți și farmaciști clujeni pun în weekend halatele în cui și pregătesc două evenimente inedite

0 211

medic-de-familie

Zeci de medici, asistenți și farmaciști clujeni pun în weekend halatele în cui și pregătesc două evenimente inedite la Cluj.

Sâmbătă îi invităm pe clujeni să devină suporterii medicilor, asistenților și farmaciștilor care se întrec în campionatul de fotbal între clinici, iar duminică mergem împreună să facem turul Clujului pe bicicletă.

MEDICI ȘI ASISTENȚI, PE TERENUL DE FOTBAL
60 de reprezentanți ai unor clinici din Cluj-Napoca se vor întrece sâmbătă, 23 mai, într-un campionat desfășurat între clinicile din oraș.
Vor fi 8 echipe competitoare alcătuite din personal medical de la clinicile din Cluj și se vor juca meciuri eliminatorii. Partidele se vor desfășura sâmbătă, 23 mai, la Baza Sportivă UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, de pe strada Pasteur nr.6, între orele 10.00-14.00.
Acțiunea are loc în cadrul Zilelor Clujene de Educație pentru Sănătate, iar „suporterii” echipelor medicale vor fi primiți (nu cu injecții și perfuzii, ci) cu multă voie bună. Campionatul de fotbal între clinicile din Cluj își propune să-i determine pe clujeni să acorde mai multă atenție activității fizice și să nu uite că sfaturile medicilor – de a face mișcare în fiecare zi indiferent de vârstă – nu sunt simple lozinci. Sportul e, în multe cazuri, mai eficient decât orice tratament!

PE DOUĂ ROȚI
Tot în acest weekend, medicii, asistenții și toți cei interesați să facă mișcare în aer liber sunt așteptați să ni se alăture într-un tur cu bicicleta în jurul Clujului.
Va exista un traseu ghidat de aproximativ 3 ore, iar plecarea se va face duminică, 23 mai, la ora 10.00, din fața Parcului Etnografic Romulus Vuia, pe Tăietura Turcului, pe un traseu accesibil tuturor. Participanții trebuie să aibă la ei biciclete.
Invităm toți clujenii interesați să vină cu noi la acest tur și sperăm să promovați aceste evenimente la care pot lua parte toți clujenii interesați să acorde sănătății mai multă atenție.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More