Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zeci de persoane date în urmărire, depistate de poliţişti

0 59

În primele cinci luni ale acestui an, în urma acţiunilor desfăşurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, au fost depistate 28 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Astfel, în perioada 1ianuarie-31 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri, au depistat 18 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care nouă minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori.

De asemenea, au fost depistate zece persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, opt aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi două persoane posedau mandate de arestare preventivă.

De exemplu, Judecătoria Zalău a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani şi 6 luni pe numele lui Florin G., din Zalău, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte comise în perioada 2011-2014.

Bărbatul a fost dat în urmărire naţională la data de 6 iunie 2014, iar la data de 4 iulie în urmărire internaţională. Acesta a fost arestat în Belgia în anul 2016, pentru infracţiuni comise pe teritoriul ţării respective, iar la data de 10 martie a.c., autorităţile belgiene l-au predat autorităţilor române, fiind încarcerat în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More