Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zeci de saci de gunoaie adunați din Pădurea Bungăr într-o acțiune de ecologizare a PSD Dej

0 41

Filiala Dej a Partidului Social Democrat a demarat sâmbătă o acțiune de ecologizare a Pădurii Bungăr, activitatea desfășurându-se sub denumirea ”Un mediu curat pentru o viață sănătoasă în municipiul Dej.”

Membri ai organizației PSD Dej, însoțiți de Primarul Municipiului,  Costan Morar, au participat sâmbătă 16 aprilie,  la o acțiune de ecologizare în Pădurea  Bungăr. Aceasta se înscrie în cadrul acțiunilor de ecologizare derulate anual primăvara la Dej.

Perioada și locația nu au fost alese întâmplător, deoarece săptămâna viitoare elevii desfășoară programul “Școala Altfel”, în cadrul căruia vor participa la activități în Pădurea Bungăr,  zonă pe care o vor găsi acum curată și primitoare.

Conducerea PSD Dej felicită întreaga echipă pentru mobilizarea în această acțiune frumoasă și necesară, astfel de acțiuni urmând a avea loc  în Municipiul Dej în perioada următoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More