Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zeci de taximetriști au adus un ultim omagiu colegului lor decedat marți dimineață – VIDEO

0 50

ultim omagiu taximetrist gherla (2)Zeci de taximetriști s-au încolonat și au străbătut străzile din oraș pentru a aduce un ultim omagiu colegului lor decedat marți dimineață în timp ce se afla în timpul serviciului.

Bărbatul 69 de ani a decedat marți dimineață în timp ce era în mașină, în standul de taxi de lângă LIDL. La un moment dat câțiva colegi taximetriști au observat că bărbatul leșinase și au încercat să-i acorde primul ajutor, solicitând în același timp sprijin la 112.

O ambulanță a sosit în scurt timp la fața locului, de la doar câteva sute de metri distanță, însă până la sosirea medicilor bărbatul a decedat. Personalul medical a început manevrele de resuscitare, însă fără succes. Se pare că acesta suferise un infarct.

Astăzi in jurul orei 13:00 peste 40 de taximetriști au străbătut străzile orașului , claxonând, astfel aducând un ultim omagiu colegului lor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More