Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zeci de tone de produse lactate retrase de pe piață de Danone

0 44

Cel mai mare producător de lactate după cifra de afaceri a decis să blocheze în depozitul său 75 tone de produse şi să retragă preventiv de pe piaţă unele produse care ar fi putut să conţină urme de lapte contaminat cu aflatoxină. Danone a luat această decizie după ce a primit rezultatul pentru aflatoxină M1 pentru o livrare de la unul dintre furnizorii săi de lapte.

Fără a preciza clar despre ce produse este vorba, reprezentanții Danone au menționat doar că este vorba despre un tip de iaurt.

Conform celor de la Danone, 59,6 tone de produse trebuie retrase de pe piaţă, iar până luni dimineaţă 75% din această cantitate a fost deja retrasă.

Reprezentanţi ai lanţurilor de supermarketuri din România au informat că gigantul producător francez a solicitat de ieri retragerea de la comercializare a unor loturi de produse din gamele Activia, smântână Casa Bună şi Nutriday.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More