Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zetea pune accentul pe filonul antieuropean al Coaliţiei de Guvernare

1 107

Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD şi prefect al Maramureşului, accentuează mişcarea antieuropeană a Coaliţiei aflate la putere.

În urma unei intervenţii în cadrul emisiunii „Imparţial” din grila de programe a postului de ştiri Digi24, Gabriel Zetea a fost interpelat de către moderator asupra unui posibil scenariu al remanierii Guvernului Dăncilă, cu premier cu tot. În urma emisiunii, domnul Zetea a postat, marţi, 13 noiembrie, pe contul său de Facebook un text în care arată că  „PSD si ALDE vor sustine fara rezerve Guvernul Dancila in ciuda tuturor presiunilor politice care vin necontenit din partea presedintelui Iohannis, a Opozitiei sau a unei parti a societatii civile(…)”.

Societatea civilă la care se referă vicepreşedintele PSD este aceea formată din oameni „(…)care nu se pot impaca cu ideea ca romanii in 2016 au votat pentru noi, pentru tara(…)”. De asemenea, din cuvintele lui Gabriel Zetea reiese şi ideea că acei români, care au votat în 2016 „pentru noi” şi după aceea „pentru ţară” (ordinea celor două sintagme în formularea textului spune multe), au votat şi pentru ca ţara să fie apărata de „(…)interesele economice ale capitalului strain, fie el european!”

„Am confirmat inca o data aseara in direct la Digi24 ca PSD si ALDE vor sustine fara rezerve Guvernul Dancila in ciuda tuturor presiunilor politice care vin necontenit din partea presedintelui Iohannis, a Opozitiei sau a unei parti a societatii civile care nu se pot impaca cu ideea ca romanii in 2016 au votat pentru noi, pentru tara si nu pentru interesele economice ale capitalului strain, fie el european!”, sunt cuvintele vicepreşedintelui PSD.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    in atentia PSD-istilor tineri sau care nu-s dependenti de Clica de la Conducerea PSD

    Atentie : Dragnea va compromite viitorul si carierele politice . N-ar fi o problema doar ca ni le compromite si noua

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More