Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zetea și aleșii locali, „mai multe minți luminate” în conducerea PSD

0 221

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, a declarat faptul că dorește aleșii locali în conducerea partidului. Aceștia sunt „mai multe minți luminate”.

Potrivit celor de la Digi 24, președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a spus sâmbătă, în urma întâlnirii conducerii partidului cu președinții consiliilor județene şi primarii, că dorește ca în conducerea partidului să facă parte „mai multe minți luminate”, cu referire la aleșii locali.

Felicităm conducerea PSD pentru propunerea de modificare a statutului, în ceea ce privește lărgirea componenței CEx, cu includerea în cadrul viitoarei structuri a PSD, pe lângă președinții de organizații județene, și a aleșilor locali, a primarilor.

Suntem convinși că o astfel de măsură va duce a o îmbunătățire, pentru că un for de conducere, cu cât este mai larg, cu cât mai multe minți luminate vin cu idei și se provoacă dezbateri, cu atât decizia poate fi mai bună, cu atât mai mult cu cât aleșii locali sunt cei mai aproape de cetățean, a declarat Gabriel Zetea, potrivit Mediafax.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More