Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zi de foc pentru forțele de intervenție ale pompierilor – FOTO

0 313

Pompierii au intervenit în ultimele 24 de ore la patru incendii.

Pompierii maramureșeni au intervenit la patru incendii în ultimele 24 de ore.

Astfel, militarii din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare.

La fel, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au intervenit în localitatea Ieud, unde un depozit de furaje a fost cuprins de flăcări. Au ars trei clăi de fân şi un şopron.

Pompierii sigheteni au mai intervenit şi în localitatea Budeşti, unde un incendiu a izbucnit într-o bucătărie. Flăcările au mistuit circa 60 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 20 de metri pătrați de tavan din lemn și diverse obiecte de mobilier și materiale textile.

Secția de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit în localitatea Crasna Vișeului pentru a lichida un incendiu izbucnit la o casă. În urma incendiului au ars circa 100 de metri pătrați din acoperișul casei și mobilierul din două încăperi. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum care nu era izolat corespunzător față de elementele combustibile din acoperiș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More