Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zi de foc pentru pompierii Maramureșeni. Militarii au intervenit la 6 situații de urgență

0 49

Ieri, 17.01., a fost o zi de foc pentru pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș. Militarii au intervenit la 6 situații de urgență.

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din Borșa. Focul a distrus circa 1 metru pătrat de tavan. Tot pompierii din Borșa au intervenit în Moisei pentru a lichida un incendiu izbucnit la o centrală termică. Flăcările au distrus circa 20 de metri pătrați de acoperiș din lemn și s-au degradat circa 10 metri pătrați din fațada construcției centralei termice.

Pompierii Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit ieri pentru lichidarea a trei incendii. Primul incendiu a izbucnit pe bulevardul Decebal din Baia Mare, unde niște contoare electrice au luat foc. Flăcările au degradat 10 siguranțe fuzibile, 2 contoare electrice și 1 metru liniar de conductor electric.

Al doilea incendiu la care au intervenit pompierii băimăreni a izbucnit pe strada Nucului la podul unei case. Flăcările au mistuit circa 150 de metri pătrați de acoperiș din lemn. De aemenea, în urma incendiului, s-au degradat circa 75 de metri pătrați de tavan din lemn și pereți dintr-o bucătărie de vară. Cel din urmă incendiu din Baia Mare a fost pe strada Vasile Lucaciu la o centrală termică. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pompierii din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus au intervenit cu echipajul de descarcerare în cazul unui accident rutier produs în localitatea Petrova. În urma accidentului a rezultat o victimă de 20 de ani pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More