Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Zi de ghinion | Flăcările i-au cuprins gospodăria – FOTO/VIDEO

0 508

Echipajele pompierilor și cele ale SMURD au intervenit de urgență la un incendiu localizat în centrul unei localități.

Pompierii și echipajele SMURD au fost anunțate, prin numărul unic de urgență, asupra unui incendiu care a izbucnit în centrul localității Rusu Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud.

Se pare că incendiul s-ar fi manifestat atât în interiorul cât și la exteriorul imobilului. Din fericire nu au existat victime, însă a ars o întreagă anexă gospodărească, o suprafață de aproximativ 100 mp. Marele pericol îl reprezenta faptul că imobilele erau foarte apropiate unul de celălalt și exista posibilitatea ca focul să se extindă extrem de rapid.

„La fața locului au fost alocate doua echipaje de stingere și un EPA SMURD de la GIS Prundu. Bârgăului, un echipaj de stingere de la Detașamentul Bistriţa și SVSU Josenii Bârgăului. Incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească, aproximativ 100 mp. Imobilele în acea zonă sunt amplasate foarte aproape unul de celălalt. Incendiul este localizat”, au declarat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More